Schildersbedrijf van Vliet Harderwijk

             

 

 

         

 

 

 

 

 

 

          

           

 

 

ONDERHOUDSYSTEMEN:

 

Om tijdig het schilderwerk aan uw huis te onderhouden en u voor onverwachte kosten te behoeden bieden wij u een onderhoudsysteem voor uw huis aan.

Over een bepaalde periode (meestal 10 jaar) zorgen wij dat er regelmatig klein onderhoud gepleegd wordt, waardoor de kans op houtrot aanmerkelijk verminderd wordt en u bij een grote onderhoudsbeurt niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Hierdoor kunt u ook de kosten voor het schilderwerk over de afgesproken periode van te voren inplannen.

Wij houden voor u bij wanneer onderhoud nodig is en nemen dan contact met u op voor een afspraak.

De voordelen zijn:

* u kunt uw schilderkosten over 10 jaar plannen

* u hoeft niet bij te houden wanneer onderhoud nodig is

*uw huis ziet er altijd op-en-top uit 

 

              

 

 

 

 

 

                   VvE's

         

Bent u lid van een VvE? Dan heeft u te maken met de Nieuwe Appartements-wet van 2005, waarin vastgelegd is dat per 1 mei 2008 alle VVE's in Nederland een Reservefonds Groot Onderhoud moeten hebben opgebouwd. Bent u als VvE aangesloten bij de belangenorganisatie VvE Belang? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve afspraken tussen VvE Belang en de AF-erkende bedrijven over de uitvoering van dat groot onderhoudswerk. Zo wordt bijvoorbeeld elk groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit uw reservefonds ge´nspecteerd op uitgevoerde kwaliteit.